Το LAKO είναι μια ιδανική λύση για ανακαίνιση και διακόσμηση. Το προϊόν συναρμολογείται καθώς και αποσυναρμολογείται με ευκολία στις δομές του τύπου Armstrong και επιτρέπει πλήρη πρόσβαση στις επιφάνειες μεταξύ των αναρτήρων καθώς και την οροφή στην τεχνολογία LAKO.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
Το LAKO είναι ένα προϊόν με καταπληκτική αντοχή. Χάρη στη μοναδική δομή του, οι κύβοι διατηρούν την διαρθρωτική μνήμη τους στο χρόνο. Είναι μια ιδανική λύση για συχνά κατασκευαστικά προβλήματα, όπως η μούχλα καθώς και μύκητες, συνθήκες τριβής των γυψοσανίδων ή κανονική σκόνη που πέφτει από τον αναρτήρα.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ
Το LAKO είναι διαθέσιμο σε πολλές διαφορετικές επιλογές: καθρέφτη σατέν, ματ μεταλλικό ή διαφανές (Light) διάτρητο (ακουστική) και  με  τυπωμένο  (Picture) φινίρισμα.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Οι δυνατότητες ρύθμισης του LAKO είναι απεριόριστες. Μέσω της δημιουργίας ενός «μωσαϊκού» των χρωμάτων ή την αντίθεση των χρωμάτων είναι δυνατό να αποκτήσουμε  ανεπανάληπτο αποτέλεσμα. Το έργο LAKO μπορεί να σχηματιστεί με οποιονδήποτε τρόπο, ανάλογα με τη φαντασία.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ
Λόγω της σπονδυλωτής τεχνολογίας LAKO, είναι δυνατό να ενσωματωθούν διαφοροποιημένα συστήματα φωτισμού καθώς και όλες οι τεχνικές συσκευές, όπως πυροσβεστήρες, ανιχνευτές καπνού ή εξαερισμού και κλιματισμού καταστημάτων. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης της τεχνολογίας LAKO σε συγκεκριμένες διαστάσεις του δωματίου.


ΕΓΓΥΗΣΗ
Το LAKO είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς και κτυπήματα. Ο  κύβος
LAKO παράγεται από το ποιοτικότερο φύλλο  PVC, σύμφωνα με τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα. Έχει Β s2 d0 αντίδραση στη φωτιά. Επιπλέον το LAKO είναι προϊόν υψηλής αισθητικής και επιπέδου υγιεινής.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Διαστάσεις: 600 x 600 mm 
Πάχος: 14 mm
Βάρος: 0,2 kg / τεμ.

 


 

 

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 176 επισκέπτες και κανένα μέλος

Φωτογραφίες Εφαρμογών
FASHIONHOUSE.jpg