ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΨΕΥΔΟΡΟΦΩΝ

Η ασφάλεια των ελαστικών οροφών είναι προτεραιότητά μας και επιβεβαιώνονται από τις δοκιμές, τα πιστοποιητικά, με έγκριση των Ευρωπαϊκών και Διεθνών Επίσημων Ινστιτούτων.

Το CE υποδηλώνει συμμόρφωση  με τις απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας των ευρωπαϊκών οδηγιών και κανόνων. Οι  οροφές φέρουν τη σήμανση CE από το πιστοποιητικό συμμόρφωσης 1488-CPD-0106 / W και Κατηγορίας A από το Πιστοποιητικό ASTM Ε 84-80α

Οι  οροφές έχουν εγκριθεί για τη μη τοξικότητα.

Οι ψευδοροφές  είναι εντελώς αδιάβροχες και στεγανές, ιδιότητα με τα εξής πλεονεκτήματα:

1 Προστασία των υπαρχόντων κατασκευών κατά της διάβρωση που προκαλείται από την συνεχή

υγρασία (γυμναστήρια, πισίνες, spa κλπ).

2. Προστασία του χώρου από διαρροές που προέρχονται από επάνω.

Η  ελαστική οροφή έχει την άδεια λειτουργίας σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, σύμφωνα με τις δοκιμές που έχουν διενεργηθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Οι ψεκαστήρες ενσωματώνονται στην ελαστική οροφή συμφώνα με τις ιδιοποιημένες τεχνικές. Η ελαστική οροφή επιτρέπει την ρύθμιση των ανοιγμάτων των ψεκαστήρων σε μεγάλη επιφάνεια όπως τα σούπερ μάρκετ.

Μηχανές εγγραφής βίντεο, μπλοκ ασφαλείας, σήμανση των εξόδων κινδύνου και κάθε τεχνικός εξοπλισμός μπορούν να ενσωματωθούν στην ελαστική οροφή, σε τοίχους , και σε 3D στοιχεία.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγιεινής πιστοποιεί τη συμμόρφωση της ελαστικής οροφής με τις απαιτήσεις της υγιεινής των τροφίμων.


Η  ελαστική οροφή έχει επίσης δοκιμαστεί για ακουστική απορρόφηση DIN EN ISO 354.

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 115 επισκέπτες και κανένα μέλος

Φωτογραφίες Εφαρμογών
21.jpg