Η Aqua ελαστική οροφή είναι ιδανική για δημόσιες ή ιδιωτικές πισίνες, water parks, ατμόλουτρα, σάουνες και κέντρα spa. Οι  οροφές είναι τέλεια σχεδιασμένες για το περιβάλλον της πισίνας. Το υλικό  είναι αδιάβροχο και παρέχει ένα φράγμα υδρατμών που εξασφαλίζει να μη περάσουν μέσα από την οροφή στο κενό και  πάνω στις  μεταλλικές κατασκευές.



Το υλικό  δεν απαιτεί καμία συντήρηση και έχει εγγύηση για 10 χρόνια. Επίσης, είναι 100% ανακυκλώσιμο, υγιεινό και μη τοξικό. Η ελαστική οροφή ανα δημιουργικότητα σας και προσκαλεί τη φαντασία σας σε κάθε σχεδιασμό. Αυτό το μοναδικό και καινοτόμο σύστημα οροφής είναι κατάλληλο για χρήση σε δημόσιες και ιδιωτικές πισίνα ή κέντρα spa

Το υλικό  είναι επίσης κατάλληλο για εφαρμογές σε χαμάμ, καθώς δεν επηρεάζεται από τα υψηλά επίπεδα υγρασίας.Οι  ελαστικές οροφές προσφέρουν επίσης εξαιρετικές ακουστικές ιδιότητες που βοηθούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων αντήχησης και θορύβου που μπορεί να εμφανίζονται συχνά σε περιβάλλοντα πισίνας. Οι  ελαστικές οροφές μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις σας, πράγμα που τις καθιστά ιδανικές για γρήγορες ανακαινίσεις.


Οι  ελαστικές οροφες φέρουν τη σήμανση CE από το πιστοποιητικό συμμόρφωσης 1488-CPD-0106 / W.

 

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 9 επισκέπτες και κανένα μέλος

Φωτογραφίες Εφαρμογών
22.jpg